Short Story

Αγόρασε συμμετοχές και απέκτησε ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής από τον οίκο Kathy Heyndels αξίας 500€!

Τα χρήματα θα διατεθούν για την στήριξη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας. Η καμπάνια λήγει σε λίγες μέρες! Πρόλαβε την συμμετοχή σου σήμερα!

Απέκτησε 1 φόρεμα υψηλής ραπτικής απο τον οίκο Kathy Heyndels αξίας 500€

by thatfeeling thatfeeling

 • Not Set

  Funding Goal
 • 46

  Funds Raised
 • 0

  Days to go
 • Target Date

  Campaign End Method
Raised Percent :
0%
The campaign is successful.
Ελλάδα

thatfeeling thatfeeling

7 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio

Campaign Story

Απέκτησε 1 φόρεμα υψηλής ραπτικής απο τον οίκο Kathy Heyndels αξίας 500€

Ο/η νικητής του διαγωνισμού θα αποκτήσει 1 φόρεμα υψηλής ραπτικής απο τον οίκο Kathy Heyndels! (https://kathyheyndels.gr/)

Η Kathy Heyndels ίδρυσε το πρώτο της atelier στις Βρυξέλλες το 1956 σχεδιάζοντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής και νυφικά. Το 1983 επέστρεψε στη γενέτειρα της, την Αθήνα, όπου και άνοιξε το atelier της στο Κολωνάκι. Ο Γιάννης Τόγκος , γιός της Kathy Heyndels, αρχίζει να αναλαμβάνει δράση στον οίκο από τις αρχές του 1989. Η επιθυμία του να συμβάλει στην περαιτέρω εξέλιξη του οίκου τον ώθησε στη δημιουργία της πρώτης συλλογής prêt a porter. Το μυστικό της επιτυχίας του οφείλεται στην δική του αίσθηση του στυλ αλλά και στη δυνατότητα που προσφέρει σε όλες τις γυναίκες μέσω των tailor made δημιουργιών, προσαρμόζοντας με αυτό τον τρόπο την εκάστοτε μόδα στο δικό τους μοναδικό στυλ.
 
 
kathy-heyndels-that-geeling-campaign

Τα χρήματα που θα συλλεχθούν απευθείας και εξ’ολοκλήρου στον λογαριασμό του οργανισμού και θα χρησιμοποιηθούν για αγορά μασκών για την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Η αναγνώριση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας από την Ελληνική Πολιτεία έγινε με την υπ.αριθμ. 9178/12.6.1958 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών και καταχωρήθηκε στα αναγνωρισμένα Σωματεία του Πρωτοδικείου Αθηνών. Το Υπουργείο Υγείας όρισε τον ιδρυτή και Πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Χειρουργό, Βουλευτή και τ. Υπουργό Υγείας, Μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής, συμβουλευτικού οργάνου του Υπουργείου, σε αναγνώριση του επιστημονικού ρόλου που επρόκειτο να διαδραματίσει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία στα ογκολογικά προβλήματα στον Ελληνικό χώρο. 

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία δεν είχε μόνιμα έσοδα και τότε έγινε προσπάθεια καθιερώσεως εσόδων με τη δημιουργία του Πανελλήνιου Αντικαρκινικού Εράνου που το Υπουργείο Υγείας, μετά τη σχετική εισήγηση του Γεωργίου Κατσαφάδου το 1958, ανέθεσε την διενέργεια του στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. Από το Μαϊο 1960 η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία διενεργεί τον Πανελλήνιο Αντικαρκινικό Ερανο με επίσημη ανάθεση από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας προς την Εταιρεία με σημαντική ώθηση του έργου της Εταιρείας και οικονομική στήριξη και συνδρομή των Ελλήνων στον Αντικαρκινικό Αγώνα.

 

Μάθετε περισσότερα για την δράση της  Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιριας στην επίσημη ιστοσελίδα της (https://www.cancerhellas.org)

Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ποια είναι η διαδικασία;

 1. Αγόρασε όσες συμμετοχές επιθυμείς
 2. Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσω κλήρωσης μετά την λήξη του διαγωνισμού
 3. Τα χρήματα από την αγορά των συμμετοχών αποδίδονται σε κοινωνικούς οργανισμούς ανά την Ελλάδα με σκοπό την ενίσχυση τους.

Θέλω να κερδίσω τι πρέπει να κάνω;

Αγόρασε όσες περισσότερες συμμετοχές μπορείς για να αυξήσεις τις πιθανότητες να είσαι εσύ ο νικητής. 

Ποιά είναι η διαδικασία ανακήρυξης του νικητή;

Η διαδικασία είναι απλή. Συλλέγουμε όλες τις συμμετοχές και μέσα απο την διαδικασία της κλήρωσης, ανακοινώνουμε τον νικητή μέσω Facebook live.

Μπορώ να κερδίσω αγοράζοντας ακόμη και 10 συμμετοχές;

Ναι, μπορείς να κερδίσεις αγοράζοντας ακόμη και 10 συμμετοχές αλλά οι πιθανότητες σου είναι μικρότερες σε σχέση με άλλους που έχουν αγοράσει περισσότερες συμμετοχές.

Ποιός αποφασίζει σε ποιόν οργανισμό θα αποδοθούν τα χρήματα;

Ο οργανισμός επιλέγεται απο τον εκάστοτε διοργανωτή του διαγωνισμού.

Πόσες συμμετοχές πρέπει να αγοράσω για να έχω περισσότερες πιθανότητες;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών που να σου εξασφαλίζουν ότι θα κερδίσεις τον διαγωνισμό. Όσες περισσότερες συμμετοχές αγοράσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να είσαι εσύ ο νικητής.

Που θα πάνε τα χρήματα που δίνω;

Τα χρήματα πιστώνονται απευθείας στον λογαριασμό του οργανισμού. Ο οργανισμός θα διαθέσει τα χρήματα αυτά με βάση τις εκάστοτε ανάγκες του οι οποίες περιγράφονται στον διαγωνισμό. Το ThatFeeling, δεν εμπλέκεται καθόλου στην διαδικασία συλλογής και απονομής χρημάτων.

Όροι Χρήσης και cookies

All rights reserved. That Feeling 2019

Rewards

3

10 Συμμετοχές

Campaign already completed.
2 backers

10

50 Συμμετοχές

Campaign already completed.
2 backers

20

130 Συμμετοχές

Campaign already completed.
1 backers

50

350 Συμμετοχές

Campaign already completed.
0 backers
 • 05-13-2020

  Όροι Συμμετοχής

  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

  Η αγορά συμμετοχών αφορά την συμμετοχή σε κλήρωση για ανάδειξη νικητή, ο οποίος θα αποκτήσει 1 φόρεμα υψηλής ραπτικής από τον οίκο Kathy Heyndels και τον δημιουργό του Γιάννη Τόγκο. Η επιλογή θα γίνει ανάμεσα απο υπάρχοντα σχέδια ενώ θα υπάρξει εξατομικευμένη προσαρμογή για το καλύτερο αποτέλεσμα.

   

  ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

  Τα χρήματα απο την αγορά συμμετοχών θα δωθούν απευθείας και εξ’ολοκλήρου στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Συγκεκριμένα, τα χρήματα πιστώνονται απευθείας στους λογαριασμούς Paypal ή Viva του οργανισμού. Με το πέρας του διαγωνισμού, θα σταλεί αποδεικτικό πληρωμής απο τον οργανισμό σε όλους τους συμμετέχοντες. Τα χρήματα θα διατεθούν για την αγορά μασκών για την ευπαθή ομάδα των καρκινοπαθών.

   

  ΔΙΑΡΚΕΙΑ

  Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει συμμετοχές από την Τετάρτη 13 Μαίου ώρα 12:00 έως την Πέμπτη 28 Μαίου 00:00. Οποιαδήποτε συμμετοχή, πριν ή μετά την παρελεύση της ανωτέρω περιόδου, θεωρείται άκυρη και δεν θα ληφθεί υπόψιν στην κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή.

   

  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  Ο κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να αγοράσει όσες συμμετοχές επιθυμεί. Οι συμμετοχές αυτές θα εισαχθούν στον μηχανισμό κλήρωσης μία προς μία, ενώ η κλήρωση θα γίνει μέσω Facebook live στην επίσημη σελίδα της ThatFeeling την επομένη της λήξης του διαγωνισμού στις 21:00 στο Facebook (https://www.facebook.com/thatfeelingexperiences) και ο/η νικητής θα ειδοποιηθεί με email, καθώς και με τηλεφωνική επικοινωνία η οποία θα γίνει αμέσως μετά την ανάδειξη του.

   

  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΩΡΟΥ

  Ο νικητής, θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της ThatFeeling και τον κ. Τόγκο προσωπικά όπου και θα επιλέξει και το σχέδιο του φορέματος. Εάν ο νικητής δεν επιθυμεί ή δεν καταφέρει να συναντηθεί με τον κ. Τόγκο, τότε μετά απο συννενόηση με τον νικητή, τότε ο νικητής θα διαλέξει ένα φόρεμα απο τα προσυμφωνημένα σχέδια το οποίο θα αποσταλεί στην διευθύνση που θα ορίσει ο νικητής χωρίς καμία χρέωση. Εάν ο νικητής βρίσκεται εκτός Ελλάδος, τότε ο νικητής θα διαλέξει ένα φόρεμα απο τα προσυμφωνημένα σχέδια το οποίο θα αποσταλεί στην διευθύνση που θα ορίσει ο νικητής χωρίς καμία χρέωση.

 • 14 -05 - 2020

  Αλλαγή αξίας δώρου και καταληκτικής ημερομηνίας

  Η αξία του φορέματος που θα αποκτήσει ο νικητής αλλάζει από τα 250€ και ορίζεται στα 500€. Οι συμμετοχές που έχουν αγοραστεί πριν τις 14 Μαίου ισχύουν κανονικά. Η καταληκτική ημερομηνία αλλάζει από 28 Μαίου και ορίζεται η Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020.