Σύντομη περιγραφή

Ο/η νικητής του διαγωνισμού, θα γνωρίσει τους Betarades απο κοντά και θα ζήσει την διαδικασία γυρίσματος ενός YouTube video! Τα χρήματα θα διατεθούν για την στήριξη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας. Η καμπάνια λήγει σε λίγες μέρες! Πρόλαβε την συμμετοχή σου σήμερα!

 

Αγόρασε Συμμετοχές

3

10 Συμμετοχές
Campaign already completed.

10

50 Συμμετοχές
Campaign already completed.

20

130 Συμμετοχές
Campaign already completed.

50

350 Συμμετοχές
Campaign already completed.

Λάβε μέρος σε YouTube video με τους Betarades!

Ο/η νικητής του διαγωνισμού, θα γνωρίσει τους Betarades απο κοντά και θα ζήσει την εμπειρία ενός γυρίσματος YouTube video απο κοντά! Μάθε περισσότερα για το κανάλι τους εδώ: https://www.youtube.com/user/Betaradesgrstoixima

Betarades-youtbe-video-that-feeling
 

Τα χρήματα που θα συλλεχθούν απευθείας και εξ’ολοκλήρου στον λογαριασμό του οργανισμού και θα χρησιμοποιηθούν για αγορά μασκών για την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Η αναγνώριση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας από την Ελληνική Πολιτεία έγινε με την υπ.αριθμ. 9178/12.6.1958 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών και καταχωρήθηκε στα αναγνωρισμένα Σωματεία του Πρωτοδικείου Αθηνών. Το Υπουργείο Υγείας όρισε τον ιδρυτή και Πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Χειρουργό, Βουλευτή και τ. Υπουργό Υγείας, Μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής, συμβουλευτικού οργάνου του Υπουργείου, σε αναγνώριση του επιστημονικού ρόλου που επρόκειτο να διαδραματίσει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία στα ογκολογικά προβλήματα στον Ελληνικό χώρο. 

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία δεν είχε μόνιμα έσοδα και τότε έγινε προσπάθεια καθιερώσεως εσόδων με τη δημιουργία του Πανελλήνιου Αντικαρκινικού Εράνου που το Υπουργείο Υγείας, μετά τη σχετική εισήγηση του Γεωργίου Κατσαφάδου το 1958, ανέθεσε την διενέργεια του στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. Από το Μαϊο 1960 η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία διενεργεί τον Πανελλήνιο Αντικαρκινικό Ερανο με επίσημη ανάθεση από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας προς την Εταιρεία με σημαντική ώθηση του έργου της Εταιρείας και οικονομική στήριξη και συνδρομή των Ελλήνων στον Αντικαρκινικό Αγώνα.

 

Μάθετε περισσότερα για την δράση της  Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιριας στην επίσημη ιστοσελίδα της (https://www.cancerhellas.org)

Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ποια είναι η διαδικασία;

 1. Αγόρασε όσες συμμετοχές επιθυμείς
 2. Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσω κλήρωσης μετά την λήξη του διαγωνισμού
 3. Τα χρήματα από την αγορά των συμμετοχών αποδίδονται σε κοινωνικούς οργανισμούς ανά την Ελλάδα με σκοπό την ενίσχυση τους.

Θέλω να κερδίσω τι πρέπει να κάνω;

Αγόρασε όσες περισσότερες συμμετοχές μπορείς για να αυξήσεις τις πιθανότητες να είσαι εσύ ο νικητής. 

Ποιά είναι η διαδικασία ανακήρυξης του νικητή;

Η διαδικασία είναι απλή. Συλλέγουμε όλες τις συμμετοχές και μέσα απο την διαδικασία της κλήρωσης, ανακοινώνουμε τον νικητή μέσω Facebook live.

Μπορώ να κερδίσω αγοράζοντας ακόμη και 10 συμμετοχές;

Ναι, μπορείς να κερδίσεις αγοράζοντας ακόμη και 10 συμμετοχές αλλά οι πιθανότητες σου είναι μικρότερες σε σχέση με άλλους που έχουν αγοράσει περισσότερες συμμετοχές.

Ποιός αποφασίζει σε ποιόν οργανισμό θα αποδοθούν τα χρήματα;

Ο οργανισμός επιλέγεται απο τον εκάστοτε διοργανωτή του διαγωνισμού.

Πόσες συμμετοχές πρέπει να αγοράσω για να έχω περισσότερες πιθανότητες;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών που να σου εξασφαλίζουν ότι θα κερδίσεις τον διαγωνισμό. Όσες περισσότερες συμμετοχές αγοράσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να είσαι εσύ ο νικητής.

Που θα πάνε τα χρήματα που δίνω;

Τα χρήματα πιστώνονται απευθείας στον λογαριασμό του οργανισμού. Ο οργανισμός θα διαθέσει τα χρήματα αυτά με βάση τις εκάστοτε ανάγκες του οι οποίες περιγράφονται στον διαγωνισμό. Το ThatFeeling, δεν εμπλέκεται καθόλου στην διαδικασία συλλογής και απονομής χρημάτων.

Όροι Χρήσης και cookies

All rights reserved. That Feeling 2019

 • 05-14-2020

  Όροι Συμμετοχής

  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

  Η αγορά συμμετοχών αφορά την συμμετοχή σε κλήρωση για ανάδειξη νικητή, ο οποίος θα γνωρίσει απο κοντά την Τζένη Μελιτά και θα παρακολουθήσει τα γυρίσματα ενός video για την YouTube εκπομπή “Η Άμπαλη” https://www.youtube.com/watch?v=gFBFeN-S-qA

   

  ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

  Τα χρήματα απο την αγορά συμμετοχών θα δωθούν απευθείας και εξ’ολοκλήρου στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Συγκεκριμένα, τα χρήματα πιστώνονται απευθείας στους λογαριασμούς Paypal ή Viva του οργανισμού. Με το πέρας του διαγωνισμού, θα σταλεί αποδεικτικό πληρωμής απο τον οργανισμό σε όλους τους συμμετέχοντες. Τα χρήματα θα διατεθούν για την αγορά μασκών για την ευπαθή ομάδα των καρκινοπαθών.

   

  ΔΙΑΡΚΕΙΑ

  Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει συμμετοχές από την Τρίτη 5 Μαίου ώρα 12:00 έως την Πέμπτη 28 Μαίου 00:00. Οποιαδήποτε συμμετοχή, πριν ή μετά την παρελεύση της ανωτέρω περιόδου, θεωρείται άκυρη και δεν θα ληφθεί υπόψιν στην κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή.

   

  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  Ο κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να αγοράσει όσες συμμετοχές επιθυμεί. Οι συμμετοχές αυτές θα εισαχθούν στον μηχανισμό κλήρωσης μία προς μία, ενώ η κλήρωση θα γίνει μέσω Facebook live την επομένη της λήξης του διαγωνισμού στις 21:00 στην επίσημη σελίδα ThatFeeling στο Facebook (https://www.facebook.com/thatfeelingexperiences) και ο/η νικητής θα ειδοποιηθεί με email, καθώς και με τηλεφωνική επικοινωνία η οποία θα γίνει αμέσως μετά την ανάδειξη του.

   

  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  Ο/η νικητής, θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της ThatFeeling και τους Betarades και θα παρακολουθήσει την διαδικασία ενός γυρίσματος. Η ημέρα και η ώρα συνάντησης θα οριστικοποιηθούν μετά το πέρας του διαγωνισμού ανάλογα με την διαθεσιμότητα του νικητή και των Betaradων. Το concept του γυρίσματος θα οριστικοποιηθεί μετά το πέρας του διαγωνισμού και θα είναι συναφές με το συνολικό αντικείμενο της YouTube “Betarades.gr”